L’hivernacle, créixer a resguard

Viure a la intempèrie, per segons quina espècie, és dur. Fer florir els talents en plena gelada podria ser arriscat. Però… i si trobo un espai arrecerat, per créixer? I si m’atreveixo a expressar-me en un espai protegit, pensat expressament des de la calidesa i la cura?

Avui obro les portes d’un nou projecte: L’hivernacle. Un espai on, entre el seu sostre i parets, les persones, s’afermin en el seu creixement fins a florir. L’hivernacle vol ser suport per aquells qui necessitin un temps per cultivar-se, per escriure’s i per llegir-se. L’excusa d’aquest procés personal, seran tallers d’escriptura creativa, propostes de suport lector, projectes de foment del gust per a la lectura, de la millora ortogràfica, de sintaxi i literatura.

The show must go on!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s