Paraules antigues

“Paraules antigues que arriben vestides amb vels elegants, caminen tranquil·les, tan velles però vives pel túnel dels anys“. Així comença la cançó que convoca la màgia per narrar els vells mites grecs, carregats de simbolisme, que ens expliquen els grans misteris de la vida.

Amb el clarobscur dels principals personatges que habitaven l’Olimp, us explicaré amb paraules properes, potser cantades, potser recitades, potser amb companyia d’una guitarra o amb les ombres de la taula de llum, l’autèntica màgia dels relats que han sobreviscut tantes i tantes generacions i que ara també podreu conèixer.

Aquesta activitat s’estructura en dues parts: durant la primera part narrarem un mite grec per, tot seguit, passar a desenvolupar una activitat pedagògicament dissenyada per integrar i digerir la narració que haurem explicat. D’aquesta manera, aconseguim que els nens i nenes, així com les seves famílies, puguin incorporar (i gaudir!) tot aquest llegat meravellós, que ha viatjat a través dels segles fins a nosaltres.

@alhivernacle / 669292451 / alhivernacle@gmail.com