L’hivernacle, la paraula que regenera.

Hivernacle m. [AGA] [LC] Construcció amb coberta i parets transparents, on es conreen talents en les condicions més favorables perquè es facin.

L’hivernacle és l’espai per aquells qui volen fer-se créixer a resguard de les inclemències. La cura i el respecte pel propi procés són elements bàsics d’aquest projecte que la Marta Masó posa en valor des de la conjunció de les seves facetes d’educadora social, filòloga, mestra, bibliotecària i amiga aconvençuda de l’educació en el lleure.

L’hivernacle, físicament, és un espai inspirador, envoltat de jardí, que dona aixopluc al brotar de les persones i dels seus talents delicats, acompanyant-los i respectant-los el ritme.

El fil conductor d’aquesta projecte són les paraules, ja que ens permeten comprendre(‘ns) i créixer. Des de la millora ortogràfica fins a la subtilesa de la creació artística i literària, passant per a l’acompanyament lector i el rescat del gust per a la lectura, l’hivernacle es posa al sevei de tots aquells qui decidiu créixer des de la suavitat i l’autorespecte.