“Sap llegir, però no li agrada… Què em recomanes?”

Quan diem que “no li agrada llegir”, a què ens referim exactament? Potser ens referim a què li és dificultós contactar amb la història que evoquen les paraules escrites? Potser ens referim a què l’esforç per accedir a la comprensió se li fa ingent? Potser ens referim a què no li agrada abordar sol un repte tan gran,i que potser per a ella o ella, llegir era estar a l’empara d’un adult estimat que el feia somiar.

I si llegir s’ha anat convertint en fer feliços els adults sota el lema del “més ràpid”, “més pàgines” i “més bona lletra”? I si divertir-se ja no forma de l’objectiu? Potser ens convé recuperar el contacte amb el plaer de llegir i no importa si molta o poca lletra. Potser ens convé recuperar l’experiència de gaudir al voltant i dins el llibre.

Aquesta és la proposta que us ofereixo des de L’hivernacle, un espai on no només recuperar la màgia de la lectura sinó crear-la, desvetllar-la i gaudir-la en grup, assaborint cada llibre, cada conte, cada proposta i treure’n tot el suc. Trobareu els detalls d’aquesta proposta si consulteu els Menjatrames.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s