L’escriptori. La veu primera.

Aquest és l’espai que hem preparat i ara us oferim en aquest intensiu d’escriptura per a persones adultes des de L’hivernacle i en col·laboració amb Besound Naad Yoga.

La veu primera. Aquest és el primer curs que plantegem des de L’ESCRIPTORI i se’ns fa imprescindible recordar-nos que som éssers creatius. Estem programats, creats, preparats,, pensats per això. Però per cosir, cal fil i agulla, oi? Doncs per expressar cal rescatar la veu pròpia, la primera veu creadora, la veu que posa al món el propi món de cadascú. Què expressem i com ho fem. Quina és la manera genuïna i absolutament natural que té la meva veu d’expressar-se?

Contacta, nodreix i expressa des de teva veu primera, única i genuïna. Quines idees tinc sobre què és la creativitat? Pot estar-me condicionant aquesta idea? Quina és la meva veu en les meves composicions? Qui sóc en l’escriptura? Des d’on creo? Vull sortir a trobar el meu propi estil? Què m’és natural? On em sento naturalment jo?

L’ on i el quan de l’Escriptori. Aquest taller intensiu té una durada de 15 hores i tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de juliol de 2023 a la masia de Can Tarrés (Estanys de Sils) en els horaris següents:

  • divendres 14 de juliol, tarda (de 17.30h a 20.30h )
  • dissabte 15 de juliol, matí i tarda (de 9h a 13h)pausa per dinar, i de 15h a 19h) i
  • diumenge 16 de juliol, matí (de 9h a 13h)

Inscripció i informació. Pots formalitzar la teva inscripció o demanar més informació a través del següent correu electrònic: alhivernacle@gmail.com . La reserva de plaça quedarà adjudicada en el moment que s’efectui el pagament (aportació 160€) al número de compte que es facilitarà als interessats.


.