Vine’m amb històries

Per què vol escriure, un infant o jove? (per què volem escriure, tots?)

Si ja no és per complir amb els deures escolars, quins motius pot tenir una criatura per posar-se a escriure? Quin vehicle ha descobert en l’escriptura? I, sobre tot, per anar a on?

L’escriptura ens ajuda a entaular conversa amb nosaltres mateixos, i això té grans beneficis: ens permet saber què ens passa, ens ajuda a explorar i a posar nom el què sentint, i, per tant, ens acosta a fer-hi front. Passejar per les històries pròpies, sentir-les i recordar-les per, després, expressar-les, ens és una gran font da salut.

Si vols donar als teus fills i filles un espai on hi hagi lloc per a les seves històries, tenim bones notícies:

Els dimarts de juliol, de 18:30 a 19:30h, et proposem un taller d’escriptura per a infants i joves a Can Tarrés, una masia reformada enmig dels estanys de Sils. Ja hauràs tingut temps d’anar a la platja o a la piscina, i el sol afluixarà entre aquest paisatge preciós que sortirem a explorar des de la paraula.

Escriurem al bosc, al prat, a prop del riu. Escriurem amb coloraines, amb llapis, amb boli, amb fulles, amb sora. Però això no és tan important. El que importa és que escriurem sobre nosaltres, sobre les nostres històries, i hi posarem la nostra natura, la nostra respiració, el nostre ritme i el nostre contacte al seu servei perquè així sigui. 

L’edat dels participants correspon a una franja àmplia, perquè en realitat cadascú serà lliure de crear el què necessiti a través de les propostes que es plantegin. És un espai d’experimentació i creació individual que afrontarem amb la riquesa del grup (Per portar a terme l’activitat serà necessari comptar amb la inscripció mínima de 4 participants). 

Detalls de l’activitat

Edats dels participants: de 9 a 15 anys.

Horaris de l’activitat: 18:30 – 19:30h

Dies: Els dimarts 5, 12, 19 i 26 de juliol, 2022.

Preu: 40€ les 4 sesssions*.  

Localització: Can Tarrés, Sils, espai de L’hivernacle – Besound Naad Yoga. 

Inscripcions: posa’t en contacte amb mi a alhivernacle@gmail.com

——————-

*A la mateixa hora i lloc que es facilita el taller d’escriptura, s’oferirà el taller “Aprèn a relaxar-te”, destinat a promoure l’autocura en persones adultes. Si t’interessa invertir aquest temps per a tu, informa-te’n aquí!