Un conte propi. Crea el teu conte amb paraules i il·lustració.

Vols crear el teu propi conte? Explicar una història es pot fer de moltes maneres, però… quina serà la teva pròpia manera? 

Et proposem un espai d’exploració, d’experiència i de creativitat amb llàpissos, bolis, pinzells, esponges i papers, amb la natura sempre com a aliada i, sobre tot, amb TU i tot el que sents. Gens virtual. Tot MOLT real!

Som la Laia Giménez de @lalai.ilustra i jo mateixa, la Marta Masó de @lhivernacle_marta_maso, i us estem prepararant un espai per gaudir i crear, sense exigències, sense judicis, només amb el propòsit de despertar-te les ganes de crear des de la paraula i la il·lustració.

Les sessions són de 2h, durant els dimecres de juliol de 2023 (5, 12, 19 i 26), de 17.30h a 19.30h, a Can Tarrés (masia als Estanys de Sils).

Destinataris: es tracta d’un curs pensat per a què funcioni en dos grups separats de manera simultània:

  • Grup infantil de 9 a 12 anys
  • Grup juvenil de 13 a 15 anys

Per tal que aquesta activitat es porti a terme calen un mínim de 5 inscrits.L’aportació és de 45€/ curs sencer.Per a més informació i inscripció em pots trobar a @lhivernacle_marta_maso o bé per correu-e a alhivernacle@gmail.com.

Atenció: de 18:00 a 19:00h, al mateix lloc on estarem realitzant el taller “Un conte propi”, s’oferirà l’activitat de yoga “És moment per al teu moment” a càrrec de Besound Naad Yoga. Si els teus fills participen al taller d’escriptura i il·lustració i tu voldires participar al taller de yoga mentre ells escriuren i dibuixen, tenim descomptes per a tu : el taller infantil “Un conte propi” i les sessions de yoga “És moment del teu moment”, tot per 75€.