La proposta

Terra màgica proposa 8 sessions on en cadascuna celebrar la pròpia naturalesa connectada als cicles de la terra, tal com proposa la roda celta.

Veurem com els antics entenien el pas del temps i com aquesta concepció ens ha marcat – i ens marca! – el nostre calendari actual. Des d’aquí rehidratarem les pràctiques de celebració de la vida i el seu cicle. Farem visualitzacions guiades, passejos meditatius, tallers experiencials (escriptura, pintura, estampació, collage) per anar deixant registre del nostre creixement i, tot seguit, sortirem a recollir herbes i plantes per preparar, a cada sessió, in situ, aquelles elaboracions que ens ajudaran a ampliar el diàleg entre el bosc i la nos terra interna, al llarg de cada fase del cicle anual.

Aquí trobaràs més informació sobre les sessions que hem previst, consulta la programació.

I on ho farem, tot això?

Les sessions de Terra Màgica seran a Can Tarrés, la nostra masia reformada, situada en un context privilegiat: l’espai natural protegit dels Estanys de Sils. Les sessions tindran una durada de 3h i 30 minuts, de 10 a 13:30h, perquè no volem córrer. Més aviat al contrari: el que busquem és donar-nos el temps per explorar, contactar, sentir i gaudir sense presses d’aquesta vibrant proposta.