L’escriptori:  Fantàstica fera.

L’intensiu d’escriptura creativa per a joves.

Les “fantàstiques feres” són aquelles que neixen del nostre paisatge intern, del nostre món creatiu, des del pòsit de la nostra matèria única. Elles ens aporten material creatiu d’un gran valor, però, com les podem escoltar, aquestes veus plenes d’energia, salvatges i autèntiques? Doncs és ben simple: des de la fabulació i la creativitat. 

Una ossa o una libèl·lula, un jaguar de dents afilades o una formiga convençuda, ens impulsen a endinsar-nos en la nostra dimensió creativa, en una terra incògnita plena de sopreses. 

Per contactar amb aquest món fabulós, us proposem un taller intensiu de cap de setmana a través de l’escriptura creativa. Es tracta d’un espai per a persones joves, pensat i dissenyat amb consciència, fruit d’anys d’experiència on, sense cap tipus de pressió, destinarem temps a contactar i explorar la pròpia creativitat.  

D’alguna manera, donarem veu al caos creatiu per, després, construir-lo en una forma harmònica, ordenada, poètica, d’on n’acabi apareixent un producte literari propi, únic i genuí, del qual cadascuna de nosaltres se’n senti autora.

Tot això, a més, ho farem en un entorn preciós: una masia de principis de segle XVIII, ben restaurada i ben equipada, situada al cor dels estanys de Sils. Fauna, flora i cura a cabassos, per despertar i, sobre tot, gaudir del nostre poder creatiu!

El grup de participants serà reduït i estarà compost per persones joves que es trobin en edat d’estar cursant ESO i que tinguin ganes de viure una experiència transformadora:

  • tot contactant amb el propi món interior       
  • tot fent colla amb altres persones creatives  
  • tot aprenent que la diferència és un valor que ens fa genuïnes i úniques.

L’ on i el quan de l’Escriptori: fantàstica fera. Aquest taller intensiu no residencial, té una durada de 20h i tindrà lloc els dies 8 i 9 de juliol de 2023 a la masia de Can Tarrés (Estanys de Sils)  de 10 del matí a 20h del vespre.

Caldrà que cada participant porti el seu dinar i berenar en format carmanyola o entrepà. També caldrà que porti el material bàsic d’escriptura (llibreta, bolígrafs) i ordinador portàtil (tablet, notebook, etc).

Inscripció i informació. Pots formalitzar la teva inscripció o demanar més informació a través del següent correu electrònic: alhivernacle@gmail.com . La reserva de plaça quedarà adjudicada en el moment que s’efectui el pagament (aportació 160€) al número de compte que es facilitarà als interessats.