Les facilitadores

Facilitar és per a nosaltres fer entrega del què també algú ens va transmetre un dia. Així que posarem al teu abast, amb gratitud, les informacions, tècniques i experiències que tan benestar ens van aportar a nosaltres quan les vam aprendre. Així, doncs, som…

La Marta Masó Puig, la creadora de L’hivernacle, un espai de paraules regeneratives, des d’on l’expressió pot anar creixent amb suport i cura, en companyia de mites, contes i tot tipus de narracions. La Marta ha estat la creadora de Terra Màgica, després d’un treball profund realitzat entre 2019 i 2022, de seguir el girar del cicle a través dels ensenyaments de la Roda Celta.

La Laura Masó Puig, ànima de Besound naad yoga. Té la màgia a la veu i, a través de les seves composicions, creades després d’anys d’escolta i d’estudi de sonoritats ancestrals, ens convida a fer un tomb per la terra incògnita de nosaltres mateixos. La Laura ha estat participant a Terra Màgica en les edicions de 2021 i 2022, i ara s’ha sumat com a co-facilitadora d’aquest projecte per pur enamorament.

La Carla Casals Alonso, professora, terapeuta i coneixedora de la màgia de les plantes. Sap que el sol i serena és fonamental per renéixer. Creu en el repòs conscient i les maceracions llargues per a les transformacions profundes. La Carla va ser participant a Terra Màgica en l’edició de 2022 i s’ha sentit criadada a ser co-facilitadora en aquesta nova edició com a remeiera.